Thursday, 31 May 2012

HEART

Aq sayang kan kau lebih dr segala-galanya...cinta aq buat kau bukan sekadar gurauan tapi ia sebuah kenyataan....


Saturday, 26 May 2012

LOVE


Cinta dimulai dengan senyuman,lahir dalam dakapan,dan seringkah berakhir dengan airmata????

 


 

                          

ToNiGhT StOrY.....

                Malam nie,aq ada dengar citerr ttg mum aq first time,jumpew ngan dad aq....best dengar citew dia,romantik gilerr...aq x sangka parents aq seromantik 2...hbt gilerr laaa,Oooo,baru aq tau skrg yg mak ngan ayah aq jmpew waktu mak aq ngah study kat KL...dah laa mak aku ddk rumah sblh jerr ngan bpk aq...mmg percintaan dimulakan dengar pertengkaran suai kenal n diendingkan dgn perkhawinan yg x disangka2.......huhu,tapi mlm nie aq ada misi untuk rungkai satu perkara...(satu perkara yg sgt2 ptg yg hrs dirungkaikan!!)Nanti bila aq blk Peneng nnti aq akan bongkarkan semuanya....see n wait....
                                                                                                     ~Misspurplediary~

FwEn....

Hai...
      Best gak laaaa duk kat maktab nie,bagi aq nax cari kebahagian just ada kwn yang baik,classmates x sombong dan roomates yang x pentingkan diri,tu pown dah ckp buat aq...aq dpt kls 106,x same with Farra tpy x perrr aq sama ngan O-yuu....kat maktab nie kwn aq Farra,Ain,o-yuu n else,roomates aq lak Atin,Wana n Ina pas2 classmates aq Amir,Adib, Salman,Hafiz,Syafiq, Luqman,Tuan Hariz,Habib,Aliff,Zahimi,Ilman,Iman,Jackie, Isma,Soleh, Farah(me),O-yuu, Luffy, Ana, Atiqah,Aisyah,Afzan,Khai,Evva n Aqila......mereka semua baik gilerr ngan aq....semoga kls 106 menjadi kls yang terbaik...Aminnnnnnn.... Hari tu ada pertandingan drama jadi kami just dpt "The Best Costume"...Itu pun dah mencukupi...janji usaha kami tdk sia2......kls kami 3 org je yang lyk gi olympiad..Zahimi,Ilman n atiqah,hope success n dpt membanggakan nama  maktab...

Friday, 25 May 2012

First Time....

Hai my dear,
MARA JUNIOR SCIENCE COLLEGE,MUSHA
     First time aq tau aq dpt MRSM waktu 2 aq ngah tunggu bas kat stesen bas Rompin,terkejut gilerr aq biler mak aq kata aq dpt MRSM Muadzam Shah,"Itulah detik-detik yg aq tunggu selama ini!!"Mula2 aq msh ragu2 nax pindah,bila mak aq tanya jerr nax change sk x,aq just senyap dan buat don't jerrrr,mak aq just ckp"cer fikir2 kan lagi"jerr,dia pun cian kat aq sbb hrs tinggalkan kwn aq kat SMK Seri Rompin!!
     Dlm masa aq ragu2 tu,mak aq ada citerr yg Farra Atika akan masuk ngak maktab 2 klu aq masuk,jd disbbkan 2 aq buang perasaan ragu2 tu,aq x nax Farra msk nnti cian dia x derr kwn!!Jadi apa slhnya aq pindah wlupun aq terpaksa tinggalkan kwn aku kat Seri Rompin.Aku yakin aq akan dpt sesuaikan diri kembali kat MRSM tu,hope aq disenangi dan dihargai disana......
     Semoga aq dapat kwn yang baik,roomates yang cool dan classmates yang enjoy!!Aku hrp di mrsm aku dpt pengalaman yang lbh!!


                                                                                                ~misspurplefarah~