Friday, 24 May 2013

HOLIDAY CUMIL

Hai...selamat bercuti semua,rasanya dah lama x update blog,rindu kat baby blog comel nie
tak tahu lagi kami gi bercuti kat mana kali nie.hehehe

Friday, 8 February 2013

HOLIDAY COMING


Hai,Selamat bercuti sempena tahun baru cina!!
hari happy sgt II sbb akak saya akan balik sini,welcome my cute sister..
tapi sedih sbb kami hanya dpt cuti sampai hari selasa ni je,padahal sekolah lain dapat cuti sampai hari ahad,mana aci..tak adil betul lah...:( hermm,tak pe asalkan dpt bercuti ngan keluarga jadilah yer....
haha!tak lama lagi aku akan dapat junior n senior baru...hai senior,selamat datang ke sekolah kami...hai junior,jagalah kau nanti hehehe...
huh,tak lama lagi aku akan jadi senior yang baik,eeee,blh ke??tengok dan lihat!!
okey laa nak pergi bukak facebook pulak,bye..ILY from me!!

Sunday, 20 January 2013

I'm here

Hai..semalam saya mama ngan abah jemput sy balik dari asrama sbb wan saya sakit dan dimasukkan kat watt so sdh gila laa,best sbb dpt balik umah tp sedih bila ada owg yg kita syg sakit dan terlantar kat hospital,jadi angah doakan kat wan semoga cpt sembuh dan cpt2 balik umah..semua org kat umah ni rindu sgt kat wan,termasuk angah..angah sentiasa mendoakan wan yg terbaik dan panjang umur..you're most expensive from everything..I LOVE YOU SO MUCH!!!1