Saturday, 29 September 2012

Hai Chumill

Special for you...
my love,Irfan~
Hai semua,
hari ni hari lahir adik aku...
'Selamat Hari Lahir Sayang'
semoga cepat membesar dan menjadi org yg berguna
di masa hadapan nanti...
We love u so much!!

Tuesday, 25 September 2012

You!!~shuuuuuuuuu~

                                              


    227 Felda Keratong 4,
    26900 Bandar Tun Razak,
    Pahang Darul Makmur.
       
    26 September 2012
Kepada abah dan mama,
               
      Apa khabar kalian semua?Semoga kalian didalam keadan yang sihat dan dirahmati Allah.Tujuan saya menulis surat ini untuk memaklumkan bahawa saya masih tidak mahu balik ke asrama lagi.Asrama adalah penjara bagi budax yang pandai,jadi patutkah aku tak mahu masuk asrama?(hihihi)
Saya harap mama dapat beri galakkan buat saya.


 Pengertian anda amat saya hargai!Jadilah insan yang memahami.Sekian terima kasih.
                    
  Anakmu,
 ~angah~

Happy Birthday Mum

Hello everybody...

hari nie hari yang paling bermakna buat aku iaitu hari lahir mamaku yang tercinta..
aku harap semua yang di inginkan akan terlaksana..
walaupun benda impiannya begitu mustahil..
anggaplah ia akan tercipta didalam mimpi yang lena...
mama,jika kau ingin tahu aku sangat bertuah memiliki mama sehebatmu,sekuatmu,sebaikmu,sesabarmu,secantikmu, yang selalu didalam hatiku..
mama,aku akan belikan kamu sebuah benda yang tiada nilainya..
yang x bisa dibeli oleh mana2 manusia...
yang bisa dirasai oleh mana2 manusia..
hanya mama sehebatmu sahaja yang dapat merasanya...
itulah janjiku yang akan kutelan hingga satu hari nanti aku akan ku buktikan segala janji itu...
mama..
kau seorang ibu yang sangat tabah..
mendidik anakmu tanpa kira penat lelah..
menyisir rambutku penuh kasih...
kau ibuku dunia dan akhirat...
aku tak mahu kehilanganmu ibu..
kerana kau terlampau sempurna buatku...

Mama,angah sayang mama...
sayang sangat..
walau sedetik terpisah darimu...
rinduku padamu tidak pernah menipis...

Happy Birthday mama...
sayang mama selalu...

Monday, 24 September 2012

sayang blog

tu laa bagi siapa yg terlepas siapa suruh x reti nax duk
hye blog ku yang tersayang
assalammualaikum dan selamat petang cinta!!


Aku baru saja habiz telah citer "Cik Paris  Diva Kampung"lalonan Lyana Yasmin...
best laa juga walaupun tak berapa sihat tapi aku tetap layan citer comel 2!!!
aku suka giler lyana yasmin,dah laa comel,cantik hisss....memang best....
diam...hihihi

Ari nie aq masih x balik lagi asrama...
demam sikit..
so I'm just  sleep at home,cann't do anything,auch!!..so blerr...
but I can still play with my beloved teddybear....
korang semua ada teddybear??
If have,jaga dia  baik-baik nanti klu korang deman/sakit diorang jer takkan lari tinggalkan kita...
likes your parents,grandpa,grandma and your siblings...hehehe
mereka tak akan tinggalkan korang,percayalah...

Ermm,kawan aku yang ada kat maktab sekarang nie ngah wat apa arr??
you know I miss you!!
Doakan aku cepat sihat ok!!
nanti leh aku go maktab cepat....


Lagi satu hal yang aku tengah bingung nie!!
masalah folio Geo,aku tak der nie!!
macam mana diorang nak siapkan without me...
arr 10sion nyerr...
korang baca laa blog nie...
pastu khabarkan aku pasal hal nie..
aku bingung nak buat apa sekarang nie...


Okey laa babe..
I have to go now....
happy can write this blog.....



                                                                                       Love Anum,
                                                                                                       farahanum

Saturday, 22 September 2012

You Back!!

Hye blog syg!!!
hei semua tengah buat apa 2?
bosan x?
klu bosan dgr la THR gegar,radio nom.1 di pantai timur..hihihi jadi tukang promote laa pulak!!
Aq tax tahu nak write apa lagi nie,sbb kwn aq yg srh aq update blog nie...
menyampah betol~ngeh~
hei,korang klu ada mamat tanya "suka tak kat aq?"korang nax jwp apew?
jgn fikir bukan2 ok,aku saja jer tanya!!hihihi
Herm,sedih sgt sbb semalam akak aku dah blk Penang,herm......
korang sedih nangis x?
aku??
buat muka seposen adalah,hihhi
jgn nangis membazir air mata tahu!!
aq tak nax akak aq bla,pas2 aku dapat berita kereta diorang rosak
mau aku x lompat suka,tapi ayah aku tlg repair,pastu elok balik,
and diaorang balik jugak akhirnya,
doaku x menjadi laa jwp nyerr,hihihi

pengajarannya:
                           Redholah selalu~ngeh~

Boleh balik.

hye cantik,kacak!!
hari nie farah dapat balik dari maktab yang"tercinta 2"....
yahooooo,inilah dunia yg aq impikan...
Best sgt dpt jumpa keluarga tercinta....
okey setakat tu jer laa..
bye,bye!!!!


Saturday, 15 September 2012

favourite song..

Hai semua,
happy gila dpt bukak blog cun nie,hihihi
sy nak kongsi ngan korang satu lagu nie..best gila kot!klu korang hayati lirik dia lagi best..terangkat hampa semua..huhuu
Ni nak tanya x bosan ke dok umah??kalau bosan pasang la lagu nie. best!best!
kenal x CHRISTINA PERRI ??ala yg cantik 2,comey2 tu,ala..dah laa buat-buat kenalla cukup..hihihi

This song special for you:

Jar of heart

I know I can't take one more,
step towards you,
cause all that's waiting is regret,
and don't you know I not your,
ghost anymore...

you lost the love I loved the most,
I learned to live,half alive,
and now you want me one more time..

c/o and who do you think you are,
running'round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold,
from the ice inside your soul,
so don't came back for me,
who do you think you are....

I hear you're asking all around,
If I am anywhere to be found,
but I have grown too strong,
to ever fall back in your arms
and learn to live half alive
and now you want me one more time...

ulg c/o

Dear,it took so long just to fell alright,
remember how to put back the light in my eyes,
I wish I had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promisses
and now you're back
you don't get to get me back...



c/o and who do you think you are,
running'round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
ang tearing love apart,
you're gonna catch a cold,
from the ice inside your soul,
so don't came back for me,
don't come back at all...

c/o and who do you think you are,
running'round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
ang tearing love apart,
you're gonna catch a cold,
from the ice inside your soul,
so don't came back for me,
don't come back at all...


 Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?





Saturday, 1 September 2012

Homework VS Blogger

Hai..
Ary nie dpt balik rumah kejap,dalam kul 4:30 nnti aku blk laa asrama..hihihi
sepatutnya duk siapkan homework nie,tpi disebabkan rindukan blog nie jadi aku bukak laa dulu..
Nak tahu tak???Bertimbun-timbun kerja sekolah menanti dakwat nie..malaz nye nak siapkan..tido better lagi best kan??Herm,ayat menyerah laa tu!!
              

                  vs


 "Tak boleh2,budak pandai mana ada erti malas kan?"
 "Herm,tapi ko tetap tak tutup blog nie lagi kan?"
  "hihihi,budak pandai pon boleh bahagi masa laa!!:
 "suka hati kau la,farah...janji hidup ko bahagia....:P