Thursday, 23 August 2012

SAD STORY

Hye my beloved blog,

Hi,today I have a very sad story .I will be back home tomorrow.hermm,sedihnya kena tinggalkan Penang.Tapi nak buat macam mana,on Sunday,I will be back hostel.hermm,aku tak tahu nak putarkan masa macam mana lagi...klu aku ada rotor machine time kan best..tapi aku tahu itu adalah benda yang very impossible..just in dream...hihihii,but i gembira gilerr dapat beraya bersama disini..sekurang-kurangnya I have a sweet memories with Penang family...Love the
Rotor machine time

m very much..

My Life Story

'











Saat kita suka kat orang,orang tu tak suka kan kita
saat kita dah lupakan org tu baru terhengeh2 nak kita'
Itulah lumrah dunia...hihihihi,nie tak de kaitan pun dengan topik kita...
Mr.bler:Buat penat menaip jer...(!!!!!!!)
Miss purple:ye la,ye la,yg tu sbg mukadimah!(:D)


..RuTiN Di AsRaMa..

5:30am :(zzzzz)'bangun pagi gosok gigi....'
6:00am :berjalan lenggang kangkung ke Dewan 
untuk solat Subuh berjemaah..
6:30 :bersiap untuk ke sekolah yang tercinta
6:50 :kosongkan asrama!+sarapan
7:10 :morning call!!!
7:40:kemas kelas kot(luper plk)
8:00 :pembelajaran berterusan+rehat+tidur curi2+bersembang
1:50 :makan tengah hari+ambik dobi(klu time dobi blok)+masuk asrama
+basuh baju+tidur+mandi(kalau sempat)
3:00 :kosongkan asrama+pergi prep petang/koko/homeroom/aksi bersembang
5:00 :minum petang+Khidmat diri
7:00 :kosongkan asrama+makan malam+bersiap untuk
 sembahyang magrib dan Isyak berjemaah
9:00 :Prep+bersembang+makan+mengumpat
11:00 :makan+masuk asrama+mengaji
12:00 :~Light off! Selamat malam semua...
  dan begitulah seterusnya rutin di
MRSM MUADZAM SHAH...

Wednesday, 22 August 2012

Raya Farah

my family
Dari kanan my cute sis-3(Esya),mama tercinta(Ezan),my beloved bro(E-pan),
my awesome dad(Shukri),my sweet sis(Effa)
and lastly me(Farah)



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin
semoga raya tahun ini memberi anda sejuta kenangan yang takkan dilupakan...
maaf ,tulus ikhlas dari saya,FARAH...

Monday, 20 August 2012

Raya 2012..

Tahun ie aku ngan keluarga raya kat Penang,best gilerr dapat jumpa saudara mara kat sana terutama jumpa my beloved sister...hermm,dok citer pasal akak nie lupa nak bagi dia kata2 semangat sbb taun nie dia PMR...'Good Luck and just do your best,sis...!!!'ngeh,kata2 yang tak terkeluar dari anak tekak...hihhihihi:)
         Bosan???ada laa sikit-sikit,tapi tetap gumbira dapat jumpa yang tersayang kat sini...rindu pada mereka sedikit sebanyak terubat la jugak!Tahun nie raya penuh kat dalam umah,bertemankan fb,berhiburkan lagu...
Bosan tlh melanda diri..arrrr,bosan owww

            Cinta??"ah,lupakan perkara yang tu,semua tu tak penting buat aku!!just hidup dengan kawan2 yang baik,cikgu yang sampoi...dah cukup2..hihihi