Monday, 20 August 2012

Raya 2012..

Tahun ie aku ngan keluarga raya kat Penang,best gilerr dapat jumpa saudara mara kat sana terutama jumpa my beloved sister...hermm,dok citer pasal akak nie lupa nak bagi dia kata2 semangat sbb taun nie dia PMR...'Good Luck and just do your best,sis...!!!'ngeh,kata2 yang tak terkeluar dari anak tekak...hihhihihi:)
         Bosan???ada laa sikit-sikit,tapi tetap gumbira dapat jumpa yang tersayang kat sini...rindu pada mereka sedikit sebanyak terubat la jugak!Tahun nie raya penuh kat dalam umah,bertemankan fb,berhiburkan lagu...
Bosan tlh melanda diri..arrrr,bosan owww

            Cinta??"ah,lupakan perkara yang tu,semua tu tak penting buat aku!!just hidup dengan kawan2 yang baik,cikgu yang sampoi...dah cukup2..hihihi
            

No comments:

Post a Comment