Friday, 8 February 2013

HOLIDAY COMING


Hai,Selamat bercuti sempena tahun baru cina!!
hari happy sgt II sbb akak saya akan balik sini,welcome my cute sister..
tapi sedih sbb kami hanya dpt cuti sampai hari selasa ni je,padahal sekolah lain dapat cuti sampai hari ahad,mana aci..tak adil betul lah...:( hermm,tak pe asalkan dpt bercuti ngan keluarga jadilah yer....
haha!tak lama lagi aku akan dapat junior n senior baru...hai senior,selamat datang ke sekolah kami...hai junior,jagalah kau nanti hehehe...
huh,tak lama lagi aku akan jadi senior yang baik,eeee,blh ke??tengok dan lihat!!
okey laa nak pergi bukak facebook pulak,bye..ILY from me!!

No comments:

Post a Comment