Tuesday, 5 June 2012

LuAhAn yAnG X tErDaMbAr..... :)

hai semua....
rindu nax tinggalkan blog nie,sebab banyak gilerr luahan hati aq kat sini!!Tapi nak wat cam nerr cuti sk nax abiz dah~kena laa pasrah,redho je laaa~huhuhu,pejam clk 2 cepat giler masa berlalu,rasa mcm baru semalam cuti,tup2 dah nak abiz cuti dah!!(perlu kerr semua owg tau yg aq x nak blk asrama,x nak balik bilik,x nak blk kelas)'syuhhhh,biar berlalu perasaan itu,waktu aq tls nie aq tgh dengar lagu free dari funfair,ok laa sap bajet....tbl poket huhuhu....~fkran owg yg cemar~bajet'
aq rindu sk rendah dulu,aq nak blk pusing kan masa nie!!aq tak sanggup nak biarkan masa nie berlalu dengan begitu cpt,aku tak nax kebahagiaan 2 pergi!!!Aku rindu kwn2,kelas 6 arif yang teramat dol 2,aq rindu cikgu, n else dari SKK4~

No comments:

Post a Comment