Saturday, 22 December 2012

SENSITIF???

Hai..rasanya lama jugak aku tak update blog kan kan kan???tak ada mood nak update sebenarnya...
ermm,hari nie aku nak story something kat sini pasal SENSITIF
korang SENSITIF tak???
sebenarnya tak salah jadi owg yang sensitif,jujur aku pun pernah sensitif tahap gaban,padahal benda tu small matter jer...
biasalah bila mula-mula or first time kita kawan ngan seseorang yup kita memang mudah sensitif!!!,cakap itu ini tak kena,ha!!mungkin kwn kita boleh faham lagi kan??Tapi klu dah hampir setiap hari kita sensitif kwn kita mesti bengang jugak kan???korang pun blh rasa sendiri bila asyik kena pujuk and mengalah pasal benda yang tak matang lagi ,so elakkan lah diri anda daripada sifat SENSITIF..
alaaa mungkin kawan kita nak berlawak jer,kita yg ambik port lebih...OVER!!!Kita pun kena  faham kawan kita jugak jangan  asyik fikirkan diri sendiri jer,nanti lama2 owg mls nak kawan ngan kita,ok????BUT SOMETIMES YOU NEED TO BE SELFISH  okeylah,setakat tu jer,bye..salam sayang dari saya..bye bye.....:)~tiada kena mengena dengan siapa,just story

No comments:

Post a Comment