Tuesday, 4 December 2012

Busy Laaa....


Hai semua..lama juga kan x update blog???
sowy laa klu saya ada x follow lagi blog korang,
busy sikit..hari ni pun banyak lagi kerja kena buat-buat muka comel semua...-
'senang hati'hehehe

Erm,yang penting i want to say yes!yahoo!good...
rumah saya dah bertukar warna :D
GOOD JOB!!!
hihihi 2 hari suntuk masa untuk cat umah yang kelihatan suram itu,
so tahniah pada yang menjalankan tugas..
memang cun..

HAPPY: rumah dah jadi cantik dan berseri kembali..
SEDIH: cat tak cukup..
-serious terkilan-:(

Tapi hari ni nak wat puding kuah...yeeee...

No comments:

Post a Comment