Thursday, 22 November 2012

MrS SPEcTAcLEs

 
If you know who 'Mrs Spectacles'????
 
Jeng,jeng,jeng.......
She is my beloved sister <3
 
Awak tau x dia slalu buat saya hepi..banyak giler citer yang yg dia sllu share kat saya..
Serious best bersembang ngan kakak sendiri..
selama nie dia tak duduk satu keluarga ngan kami,dia tinggal kat penang(rumah nenek saya)
So,cuti nie dia balik katong,boleh laa saya luangkan masa ngan kakak kesayangan tu,maklumlah tak kakak lain dah kan!!Yeah...
Btw,blog nie pon dia yang banyak top up accessory tau tak???so tengss ALONG!!:D
opss,wait3aku baru teringat dia ada minta maktab aku tau tak??Herm,ya!!!
Yeii,aku harap dia dapat laaa..AMInnnnnn,
Hari isnin nie kot dia dia gi temuduga kat mrsm muadzam shah..harap success ok!!
ok laa,bye...:D
 
 
 

2 comments:

  1. honestly, bila kita ada kakak, dialah yg paling rapat & memahami kita selain parents.
    I love my sisters jugak.
    Muahh. <3

    ReplyDelete