Wednesday, 21 November 2012

We aRe BeSt pReNd

 
Hye semua...
Hari Rabu nie nax citer pasal kawan baek aku kat maktab rendah sains mara  muadzam shah..
korang tau tak diaorang tu siapa???
yang penting bukan korang.....hihihi main2 jerr..
Ermm,sebenarnya satu form tu kawan aku,tapi biasalah dalam persahabatan mesti ada bahagian yang lebih atau yang sikit istimewa-ngeh-
Ok lah first kawan baek aku kat sana ialah...
 
 
Nama dia NURUL SYUHADA BINTI MAZLI
dia nie seorang yang........(no comment)
hahahaha...
dia anak cikgu aku wak2 kat sk katong 4..
famous???x kot...(jgn mrh)....
comey???entah laaa(cian nyer dia....hihihi awk comey laa)
baik???BAIK!!!ERMMM,DIA BAIK SANGAT!!!......(ye kew???)
pesanan:nak glamour dalam blog aku sangat kan???hermm,puas aty!!!!
(hihihi,senyum sikit)
p/s:wak2 dia baca nie mesti di makin hamun aku punya(x baek,dosa laa awk,hehehe:D)
 
THEN....
 
Ha!!ni MISS NURFARRA ATIKA BINTI MD RAMDI
dia comey kan???(ye la 2)
dia baik laa gak,ganas???(sikit,tapi cool gak kadang2)
pandai???arrr,awk tau tak dia pandai gilerr!!(shuuuu,jangan bagi tau dia saya jelous,k!!)
dia famous,tengok laa muka!!
pesanan:jaga2 ilmu awk,saya nax curi!!
p/s:SENYUM AWK MENAWAN LAAAA(over laa):D
 
 
Ermmmm,ni jerr kot yang saya dah kenal lama so mampu kot jadi kawan baik!!!Yang lain 2???alaaa jgn marah,awk ttp kawan saya...YOU ARE MY FRIEND,OK!!!
 
 
 
 

2 comments: